Lagre i favoritter

Byens Tak

Fra 40 til 150 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Byens Tak

KartYoungstorget 2A, Oslo
Facebook
Instagram

Er du på utkikk etter et unikt lokale i Oslo i forbindelse med et arrangement eller en spesiell anledning? Byens Tak gir en verdig og stilfull ramme som vil løfte enhver anledning, enten det dreier seg om julebord, feiring av kjærligheten, eller andre milepæler. Vi vil gjøre vårt beste for å sikre at du får en minnerik dag.

Du kan leie et av Oslos fineste lokaler. Her har Einar Gerhardsen, Slash og Sophie Elise vært på fest. Nå er det din tur til å feire i våre nyoppussede lokaler.
 
Byens Tak gir en verdig og stilfull ramme som vil løfte enhver anledning, enten det dreier seg om julebord, feiring av kjærligheten, eller andre milepæler. Vi vil gjøre vårt beste for å sikre at du får en minnerik dag. Både utsikten og drinkene er av høy klasse. Byens Tak kan leies alle lørdager gjennom året, i tillegg til kveldstid i ukedagene. 

Våre bartendere sørger for høyt nivå på service og barmeny. For matservering tilbyr vi ulike pakker i samarbeid med et knippe kvalitetsaktører på Oslos matscene. Meny settes sammen etter behov og ønsker. 
 
Byens Tak er utstyrt med nytt audiovisuelt anlegg som kan brukes både under middag og til fest. Til festen kan vi tilby to barer, DJ-pult og dansegulv.
 
Leien inkluderer planlegging og befaring, i tillegg til personale, renhold og teknisk utstyr (rigg som krever PA-anlegg og lydmann kommer i tillegg).
 
Håper dette faller i smak. Vi ser fram til å høre fra dere!
 
Sentral beliggenhet i hjertet av Oslo
Byens Tak ligger ved Youngstorget i Oslo sentrum, på toppen av Folketeaterbygningen. Lokalet var tidligere kjent som Stratos. Med vinduer fra gulv til tak og svært rause takterrasser byr Byens Tak på utsyn over hele byen. 

Kapasitet

Maks 80 sittende gjester
Maks 150 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Heis
Husdyr tillatt
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Prosjektor
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
TV
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel