Lagre i favoritter

Brasserie Coucou

Opptil 130 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Brasserie Coucou

KartHenrik Ibsens gate 60c, Oslo
Facebook
Instagram

På Brasserie Coucou er det kun fantasien som setter grenser!
Lokalet på 350 kvm med uteserveing finner du på Solli plass –
Vårt viktigste oppdrag er å skape ekstraordinære arrangementer og kvalitetsopplevelser sammen med og for kundene våre. For opplevelser er best når man deler dem med andre! 
Kapasitet: 30-130 sittende gjester (250 stående/mingel).

Vi hjelper deg å skreddersy ditt selskap slik at du og dine gjester får en uforglemmelig opplevelse. Restauranten kan også bookes utenfor åpningstider.

Selskapslokale med uendelige muligheter
Brasserie Coucou er et perfekt lokale til alle forskjellige typer selskap som bryllup, julebord, firmafest, bursdag, bankett og andre små og store selskap. Lokalet har en maks kapasitet på 130 personer og kan tilpasses etter behov. Her er det uendelige muligheter til å tilpasse opplegget akkurat slik du vil ha det. Du leier lokalene eksklusivt, og får tilgang til alle salene. Vi har alle fasiliteter og skjenkebevilling.

Skreddersydd arrangement
En personlig planlegger hjelper deg med å koordinere hele opplegget og vil være din kontaktperson fra første kontakt til arrangementet er gjennomført. På Brasserie Coucou får du et skreddersydd opplegg helt etter dine ønsker og behov. Eventplanleggeren kjenner lokalet og hjelper deg med å finne de beste løsningene. Velg mellom ulike selskapspakker, eller få en tilpasset meny.

Julebord eller sommerfest for bedriften
Til julebordet er Brasserie Coucou et ypperlig valg. Lokalet er stort og romslig og har et stor uteserving til sommer sesongen. Det er også mulig å virkelig sette sitt personlieg preg på lokalet med med mulighet for profilering rundt omkring i lokalet.

Fagdag med påfølgende firmafest
Dette er et kombinert selskaps- og konferanselokale som med enkle grep kan gjøres om fra fagdag til fest. Arranger en heldagskonferanse og avslutt dagen med en bankett og festmiddag for dine ansatte og kolleger. Da sørger vi for omrigg og total endring av setting for kvelden.

Bryllup
Lokalet er nyoppusset, helt unikt og svært fleksibelt slik at det kan benyttes akkurat slik dere selv måtte ønske. Vi sørger for en sømløs overgang fra middag til fest, og har en dedikert personlig planlegger som bistår dere med planlegging fra begynnelse til slutt. 

Kapasitet

Maks 130 sittende gjester
Maks 250 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Matservering
Prosjektor
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stellerom
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel