Lagre i favoritter

Bar Bardot

Fra 50 til 170 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Bar Bardot

KartHenrik Ibsens gate 4, Oslo
Facebook
Instagram

Våre lokaler har en sentral beliggenhet ved Nationaltheateret i Oslo, som også betyr kort gåavstand fra kollektivt og gode parkeringsmuligheter i nærområdet.

Som utleielokalet, er Bar Bardot perfekt for sommerfesten, after-work eller kick-off for å nevne noen. Lokalet er delt opp i tre området:

I vår første etasje har vi små og store sittegrupper, med plass til alt fra 4 - 8 personer. Sittegruppene er enten rundt mindre bord, eller i en av våre spesialkurvede sofaer. Dette er som skapt for minglefestene der gjestene kan bevege seg fritt.

Vår Chambre Séparée finner du i mellom-etasjen, og kan leies ved små private-selskap (plass til ca. 10 - 15 pers) med mulighet for leie av egen bartender.

I andre etasje er det flere sittegrupper, der du også kan sitte med overblikk på første etasjen og følge stemningen fra dansegulvet.

På drikke-menyen finner du et godt utvalg blant gode og ekslusive viner, samt våre egne signatur-cocktailer og klassikerne. Og hvis du er småsulten, så byr vi også på deilig charcuterie.

Fasiliteter

Alkoholservering
Bar
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Dansegulv
Diskotek
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Skjenkebevilling
Stoler og bord

Video

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel