Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Bygdøy Allé 3

Bygdøy Allé 3, Oslo

Fra 2 til 500 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Bygdøy Allé 3

Bygdøy Allé 3 er et helhetlig konsept med restaurant, bar og scene under samme tak, som holder åpent fra tidlig formiddag til ut i de sene nattetimer hver eneste dag. I et rolig og avslappende miljø kan man organisere alt fra lunsjmøter til selskap, firmafester, julebord og lignende.

Restaurant

Restauranten lager klassiske matretter inspirert fra hele verden – med en egen nordisk vri. I tillegg til en innholdsrik og varierende middagsmeny, byr restauranten på lunsj, helgebrunsj og Afternoon Tea. 

I tilknytning til restauranten ligger et chambré med plass til 10 personer. Dette kan reserveres til både lunsjmøter og middagsselskap. 

Selskap

Det er mulig å reservere underetasjen til privat selskap og firmafest for inntil 40 sittende gjester. Restauranten har en egen selskapsmeny og fingermatmeny med spennende smaker for alle typer arrangement. 

Bar

Bygdøy Allé 3 strekker seg over tre etasjer, og har minst en bar i hver etasje. Hovedbaren ligger i første etasje, og er hjertet i loungeområdet. På dagtid kan man sitte i loungeområdet og jobbe mens man nyter en bedre kopp kaffe eller te, mens det omvandles til en stilfull cocktailbar på kveldstid. 

I andre etasje ligger Vinterhagen med tilhørende bar og terrasse, og i underetasjen en egen cocktailbar tilknyttet scenen. Terrassen har varmelamper og kan benyttes hele året.

Scene

Inkognito scene ligger i underetasjen. Her arrangeres det ulike aktiviteter og underholdning i form av litteraturkvelder, standup, debatter, quizkvelder osv. I helgene inntar DJs scenen for å skape en god stemning på dansegulvet.

Send forespørsel

Lokalet tar min. 2 og maks 500 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Bygdøy Allé 3 tar kontakt med deg så snart som mulig