Lagre i favoritter

Bygdøy Allé 3 - byOSLO

Fra 2 til 450 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Bygdøy Allé 3 - byOSLO

KartBygdøy Allé 3 (inngang via Frognerveien 1), Oslo
Facebook
Instagram

BA3, Oslo vest sin storstue.  

Et helhetlig konsept, med restaurant, bar og scene under samme tak, de holder åpent fra ettermiddag til ut i de sene nattetimer fra onsdag til og med lørdag. På BA3 kan man organisere alt fra lunsjmøter til selskap, firmafester, julebord og lignende. De tar imot private arrangement alle dager i uken og er veldig fleksible. 

Bar
Hovedbaren i første etasjen er selve hjertet i huset. Her lages signatur cocktails og alle klassikere. Over de tre etasjene finnes hele 4 barer. I hver bar har de sittegrupper som kan brukes av selskaper av ulike størrelse, enten helt lukket, delvis skjermet eller åpent til stemningen fra andre selskaper.
BA3 lover god stemning hver kveld.

Kjøkken
Kokkene lager internasjonal mat med en egen nordisk twist og skifter meny flere ganger i året. Totalt kan 300 gjester spise sittende middag sammen, men da fordelt over husets alle tre etasjer. I første etasjen hvor kjøkken ligger kan 180 gjester sitte og spise i en uformell miljø. Dette gjør BA3 veldig fleksibelt hvor man kan være på date og spise en sharing meny eller 450 gjester for stående mingling og buffet. Det finnes også et chambre séparée med plass opptil 18 personer.


The hidden gem «klubben»
I kjelleren på huset ligger BA3s eksklusive selskapsrom. Akkurat som under forbudstiden er lokalet lukket og gjemt unna alle andre på huset. Rommet er fullt utstyrt med teknikk man trenger for presentasjoner, taler, underholdning, musikk eller aktiviteter. Her kan man spise middag, holde overraskelse fester og danse til de sene timene. Det er nemlig her du finner dansegulvet hver fredag og lørdag.

Terassen
I 2. etasje ligger husets perle; takterrassen med tilhørende bar. Terrassen er en intim og liten oase som er ypperlig for sommerfester, kick-off, bursdager, drinker til sene timer og for aperitif før middag. Alle er velkommen å benytte den, men det går også å leie den til private events.


Lukket event 
Det er mulig å leie hele eller deler av huset i åpningstiden og utenom de ordinære åpningstidene. De ulike rommen, etasjene og chambre séparée gjør det mulig å forflytte seg gjennom huset og ha en helkveld på et og samme sted. Vi er åpne for både firmafest og private selskap. Kjøkkenet byr på egen fingermatmeny og selskapsmeny. 

Kapasitet

Maks 300 sittende gjester
Maks 450 stående gjester

Fasiliteter

Bankterminal
Bar
Bartender inkludert
Dansegulv
Diskotek
Lydanlegg
Lysanlegg
Prosjektor
Restaurant
Scene
Serveringspersonale inkludert
Uteområde
Heis
Internett
Lerret og projektor
Matservering
Skjenkebevilling
Kjøkken
Bestikk og tallerken
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Alkoholservering
Stellerom
TV

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel