Lagre i favoritter

Bygdøy Allé 3 - byOSLO

Fra 2 til 500 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Bygdøy Allé 3 - byOSLO

KartBygdøy Allé 3, Oslo
Facebook
Instagram

Bygdøy Allé 3 er et helhetlig konsept med restaurant, bar og scene under samme tak. Restauranten er åpen tirsdag-lørdag fra kl. 16 (12 på lørdager) og tilbyr middag hver av disse dagene. I tillegg kan du nyte en bedre brunsj og Afternoon Tea på lørdager fra kl. 12.00. Lokalet har en rolig og avslappet atmosfære, og tilbyr et velkomment avbrekk fra en hektisk hverdag. 

Restaurant

Restauranten lager klassiske matretter inspirert fra hele verden – med en egen nordisk vri. I tillegg til en innholdsrik og varierende middagsmeny tirsdag-lørdag byr restauranten på lørdagsbrunsj og Afternoon Tea på lørdager. Kjøkkenet lager også egen selskapsmeny til private selskap og firmafester.

I tilknytning til restauranten ligger et chambre med plass til 10 personer. Dette kan reserveres til både lunsjmøter og middagsselskap. 

Selskap

Det er mulig å reservere underetasjen til privat selskap og firmafest. I tillegg har stedet flere rom og chambre séparée som kan reserveres til alle slags arrangementer på forespørsel. Restauranten har en egen selskapsmeny og fingermatmeny med spennende smaker for alle typer arrangement. 

Møter, konferanser og firmaarrangement

På Bygdøy Allé 3 kan du invitere til unike lunsjmøter i en fantastisk atmosfære. Lokalet har flere ulike løsninger med rom og workplace på hele huset. Derfor vil du alltid finne et rom som passer ditt arrangement, uansett om du ønsker å invitere ansatte, kolleger eller kunder til møte, seminar eller produktvisning. Her tar de imot alt fra små møter, til konferanser og firmafester, og byr samtidig på en kulinarisk opplevelse med eget kjøkken. 

Bar

Bygdøy Allé 3 strekker seg over tre etasjer og har bar i hver etasje. Hovedbaren ligger i første etasje og er hjertet i loungeområdet. På kvelden omvandles hovedbaren til en stilfull cocktailbar med et stort utvalg av cocktails, vin og øl til Frogners beboere. I andre etasje finner du en stor terrasse (som forøvrig er svært populær til sommerfester) og en egen ginbar. I underetasjen ligger Inkognito scene – som kan brukes til små konserter eller lanseringer – med egen cocktailbar. 

Sommerfest på terrassen

Her kan du arrangere sommerfest ute – privat og midt på livlige Solli plass! Terrassen på Bygdøy Allé 3 ligger skjermet til i 2. etasje og har tilgang til egen bar.

Endel av byOSLO Group

Kapasitet

Maks 50 sittende gjester
Maks 100 stående gjester

Fasiliteter

Bankterminal
Bar
Bartender inkludert
Dansegulv
Diskotek
Lydanlegg
Lysanlegg
Prosjektor
Restaurant
Scene
Serveringspersonale inkludert
Uteområde
Heis
Internett
Lerret og projektor
Matservering
Skjenkebevilling
Kjøkken
Bestikk og tallerken
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Alkoholservering

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel