Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Aymara

Parkveien 64, Oslo

Opptil 120 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Aymara

En moderne Latin-Amerikansk restaurant i hjertet av Solli plass.

Vår kjøkkensjef Kim Daniel Mikalsen og hans dyktige team kombinerer det moderne latin-amerikanske og det asiatiske kjøkken med norske sesongbaserte råvarer.

Selskap

Vi tar imot selskaper på 10 – 60 personer, der vi tilbyr en satt meny skreddersydd for grupper. Vi vil alltid kunne tilpasse menyen for de fleste allergier og spesialkosthold. Om ønskelig kan vi også sette sammen en vinpakke som komplimenterer rettene man får servert. Det vil da være mulig å velge vinpakke i 3 forskjellige prisklasser.

4-retter meny 525,- per person
5-retter meny 625,- per person

La Cueva

Velkommen til «Caven», vårt såkalte Chambre Séparée, hvor vi har plass til opp til 65 personer.Dette er lokalet for deg som ønsker å sitte litt adskilt, perfekt for firmafester, bryllup og andre festlige arrangementer.

Chefs Table

For grupper mellom 8 – 12 gjester er det også mulig å reservere Chefs Table, et bord like i nærheten av kjøkkenet. Her blir man servert noen av rettene av kokkene, og man sitter også litt skjermet fra resten av restauranten. Ved reservasjon av dette bordet er det en egen meny med vinpakke som starter på 1400,- per person.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 120 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Aymara tar kontakt med deg så snart som mulig