Lagre i favoritter

Alex Sushi Solli Plass

Fra 6 til 64 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Alex Sushi Solli Plass

KartCort Adelers gate 2, Oslo
Facebook
Instagram

Velkommen til møte og event hos Alex Sushi!

I kjelleren under vår velkjente restaurant på Solli Plass har vi gjemt unna et eksklusivt chambré separée. Her får du tilgang til en privat bar for kvelden, samt garderober og toaletter. Du og ditt selskap får altså nyte sushi-opplevelsen helt i fred i en elegant og intim setting.
Lokalene egner seg supert til blant annet bursdag, kick-off, bedriftspresentasjoner, styremiddager, julebord og konfirmasjon - og de fleste andre arrangementer hvor det ønskes en bedre middag.


I vårt chambré kan vi bordsette opp til 48 gjester, eller 130 personer til stående bespisning eller mingling. Vi er gjerne behjelpelig med eventuell underholdning. Rommet egner seg godt til intimkonserter, med et fantastisk lydanlegg, scene og flygel. Annet utstyr inkluderer en 100 tommers flatskjerm som for eksempel kan brukes til møtepresentasjon før middag.

Om oss:
Alex Sushi åpnet i 2001, og har over de siste 20 årene blitt selve definisjonen på sushikunst i Norges hovedstad. Hemmeligheten er kokkenes kompromissløse jakt på de beste råvarene, presentert i grenselandet mellom klassisk sushikunst og innovasjon. 

Ta kontakt for en hyggelig samtale rundt mulighetene for ditt neste selskap eller møte. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en fantastisk kveld her på Alex Sushi!

Kapasitet

Maks 48 sittende gjester
Maks 130 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Internett
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Restaurant
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
TV

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel