Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

657 Oslo

Fredensborgveien 24D, Oslo

Opptil 120 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

657 Oslo

Som én av veldig få eventlokaler i Oslo tillater vi at våre gjester kan ta med seg egen mat og drikke. Vi har også gode kontakter med fantastiske cateringsselskaper, diverse bartender-tjenester, DJ´s og foodtrucks og er behjelpelige på alle områder til hva dere måtte trenge til deres fest om dere ikke ønsker å gjøre det selv.

657 Oslo har også et fantastisk event-team som vil hjelpe dere med alt dere måtte trenge før, under og etter arrangementet. Vi rigger opp etter deres ønske og eventlokalet er utstyrt med lydanlegg, mikrofon, projektor og lerret som er inkludert i leieprisen.

Møterom og eventlokaler

Vi er stolte av å kunne tilby et eventlokale og møterom med historiske tradisjoner, kombinert med moderne teknologi og funksjonalitet. Byggets innbydende innredning, kombinert med kreative og funksjonelle romløsninger, skaper et eventlokale som passer til alle typer arrangementer.

Hallen

Hallen egner seg for større bedriftsarrangementer, presentasjoner, utstillinger, workshops, selskaper eller konfirmasjoner – lokalet vårt er veldig anvendelig! Hallen er utstyrt med prosjektor og lerret samt PA-anlegg. Sittende: 70 – Stående: 120. Pris, tidspunkt og eventuell servering avtales med eventansvarlig Pia.
Vil du vite mer om våre lokaler og hva vi kan gjøre for deg? Vi ordner med bevertning og annet dere måtte ønske. For mer informasjon om arrangementer og møterom – send oss en forespørsel eller ring Pia på 959 37 029.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 120 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, 657 Oslo tar kontakt med deg så snart som mulig