Lagre i favoritter

657 Oslo

Opptil 120 gjester

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

657 Oslo

KartFredensborgveien 22G, Oslo
Facebook
Instagram

Som én av svært få eventlokaler i Oslo tillater vi at våre gjester kan ta med seg egen mat og drikke. Vi har også gode kontakter med fantastiske cateringsselskaper, diverse bartender-tjenester, DJ´s og foodtrucks og er behjelpelige på alle områder til hva dere måtte trenge til deres fest om dere ikke ønsker å gjøre det selv.

657 Oslo har også et supert event-team som vil hjelpe dere med alt dere måtte trenge før, under og etter arrangementet. Vi rigger opp etter deres ønske og eventlokalet er utstyrt med lydanlegg, mikrofon, projektor og lerret som er inkludert i leieprisen.

Møterom og eventlokaler

Vi er stolte av å kunne tilby et eventlokale og møterom med historiske tradisjoner, kombinert med moderne teknologi og funksjonalitet. Byggets innbydende innredning, kombinert med kreative og funksjonelle romløsninger, skaper et eventlokale som passer til alle typer arrangementer.

Hallen

Hallen egner seg for større bedriftsarrangementer, presentasjoner, utstillinger, workshops, selskaper eller konfirmasjoner – lokalet vårt er veldig anvendelig! Hallen er utstyrt med prosjektor og lerret samt PA-anlegg. Sittende: 70 – Stående: 120. Pris, tidspunkt og eventuell servering avtales med eventansvarlig Ingvild.
Vil du vite mer om våre lokaler og hva vi kan gjøre for deg? Vi ordner med bevertning og annet dere måtte ønske. For mer informasjon om arrangementer og møterom – send oss en forespørsel eller ring Ingvild på 934 56 391.

Kapasitet

Maks 60 sittende gjester
Maks 120 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Barnevogn tillatt i lokale
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Bestikk og tallerken
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Prosjektor
Scene
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Uteområde
Dansegulv
Lysanlegg
Behjelpelig med serveringspersonale

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel