Lagre i favoritter

Nydalen Bryggeri & Spiseri

Opptil 400 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Nydalen Bryggeri & Spiseri

KartNydalsveien 30 A, Oslo
Facebook
Instagram

Nydalen Bryggeri og Spiseri kan arrangere både små og store selskaper. Stedet kan tilby 2 etasjer med 2 barer, og kapasitet på inntil 150 personer sittende i restauranten. 

På Nydalen Bryggeri og Spiseri får du mat i ekte gastropub-ånd. Her har de et stort utvalg av drikke på menyen og det serveres øl fra deres eget håndverksbryggeri. Der det også er mulighet for å booke omvisning. Enten du skal ha lunsj, middag eller bare noe å drikke, er dette plassen. Om sommeren har de også en stor uteservering i flotte omgivelser rett ved Akerselva.

Baren i 2.etg.
Nydalen Bryggeri og Spiseri har også en egen bar i 2 etg – her finner du øl, cocktails, snacks og masse annet godt. Her er det over 100 ekstra sitteplasser, brettspill, 4 shuffleboards, pinball og dart. Hver vår og høstsesong arrangeres pubquiz og musikkbingo.

Perfekt for afterwork eller en tur ut med vennegjengen!!

Ølsmaking
Visst er øl godt å drikke. Men vil du lære mer? På Nydalen Bryggeri tilbyr de ølsmaking for grupper over åtte personer. Her får man en innføring om ølbrygging, og selvfølgelig smake flere av husets ulike brygg.

Ølsmaking i mikrobryggeriet er en sosial og lærerik opplevelse, og ingen forkunnskaper kreves. Høres dette moro ut? Omvisningen kan gjerne tas før eller etter et måltid med godt øl i restauranten.

Kapasitet

Maks 150 sittende gjester
Maks 400 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Bestikk og tallerken
Internett
Lydanlegg
Matservering
Parkering mot betaling
Prosjektor
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel