Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Lysebu

Lysebuveien 12, Oslo

Opptil 108 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Lysebu

Et selskap på Lysebu gir minner for livet!

Det er viktig å feire, være sammen med mennesker du er glad i og skape felles minner og historie. Atmosfæren, lokalene og menneskene som jobber her, gjør Lysebu til den beste rammen rundt dine minner om det skulle være en barnedåp, konfirmasjon, jubileum eller et bryllup.

Spisesalene

Biblioteket – for det intime selskapet – 14 personer Vinkjelleren – for det underjordiske måltidet – 28 personer Skogstuen – For den helt spesielle anledningen – 66 personer Utsikten – For den uforglemmelige opplevelsen – 110 personer Kavalersalen – for det tradisjonelle selskapet – 80 personer.

Musikk

Vi kan skaffe musikk til festen, enten det er DJ, band eller storband dere ønsker. Vi kan også skaffe folkedansere, fiolinsolister eller annen type underholdning.

Blomster

På Lysebu kan gjestene få være med på å sette sitt preg på utsmykkingen. Mange har egne ønsker for valg av blomster, farger og utforming og har kanskje et spesielt tema de ønsker å forfølge i dekorasjonene. Vi anbefaler å bestille time hos vår blomsterdekoratør Finn Schjöll.

Fotograf

Vi har kontakt med flere profesjonelle fotografer, og kan være behjelpelige med å skaffe fotograf i forbindelse med små og store arrangementer.

Overnatting

Etter en intens dag er det deilig å trekke seg tilbake og puste ut. Hos oss kan du velge mellom lune, hjemmekoselige rom og stilrene, elegante suiter.

Transport

I forbindelse med arrangementer kan vi være behjelpelige med transport til og fra Lysebu, det være seg turistbusser, eksklusive biler eller kanefart.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 108 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Lysebu tar kontakt med deg så snart som mulig