Lagre i favoritter

Frognerseteren friluftssenter

Opptil 1000 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Frognerseteren friluftssenter

KartHolmenkollveien 196-198, Oslo

Frognerseteren friluftssenter har ett hav av muligheter så vel ute som inne.

På senteret drives det en omfattende ideell virksomhet med opplæring i friluftsliv rettet mot skoleklasser, spesielt mottaksklasser og voksenopplæringen. Friluftssenteret har byens flotteste beliggenhet, to minutter fra T-banen og med byens fineste utsikt med marka rett utenfor døra. Her kan man skape ekstraordinære arrangement som få andre kan tilby.

Senteret egner seg godt til friluftsarrangement, kick off, julebord, bryllup, åremålsdager, banketter og ansattearrangement. På uteområdet kan man sette opp telt, lavvoer og ha arrangement hele året. Det helt unike med friluftssenteret er amfiet, med sitteplass til 1000, og hvor det er årlige konserter med KORK og de største artistene i landet. 

Kapasitet : 1000 ute og 80 til bords i det ene rommet og 25 i « tømmerrommet. I tillegg til byens flotteste amfi med plass til 1000.

Velg selv hvilken modell dere vil ha
På Friluftssenteret er det to muligheter for leie, og vi henvender oss mot et voksent publikum. Dere kan stå for alt selv, velge leverandør av mat, ta med egen drikke og ha regien selv. Alternativt kan vi bidra med å hente inn det som skal til for å gjennomføre et flott arrangement. Uansett modell vil vi bistå for at dette skal bli en vellykket dag. 

Bryllup og åremålsdager
Friluftssenteret egner seg svært godt til bryllup og åremålsdager hele året. Fleksibiliteten ved valg av modell, arrangere selv eller med hjelp fra oss, vil kunne gi økonomiske fordeler som sjelden er mulig på denne type lokaler.

Markatur med påfølgende fest
Ved sin ulike beliggenhet kan det lages spennende og varierte opplegg på senteret. Vi kan bistå med en enkel tur ut i Marka først eller hva med en skitur, eller et skikurs først for så å hygge seg med god mat på senteret? Her er man bokstavelig i Marka og ingenting smaker bedre etter en liten tur ut i de flotte omgivelsene. 

Sommerfest og julebord
Beliggenheten og den korte veien til T-banen er spesielt i byen vår. Her kan man lage sommerfester for store og små firmaer. Senteret kan enkelt ta 1000 personer ute og området er veldig godt egnet for å rigge til griller, utebord og man kan ha konsert med plass til 1000 personer. Inne kan man ha 80 til bords, men hva med å rigge til telt og lavvoer på det flotte uteområdet til julebord? Sitte rundt bålet med byens flotteste utsikt. 

Fagdag med påfølgende fest
Friluftssenteret har stor fleksibilitet og kan enkelt kombinere bruken samme dag. Her har man områder inne og det er enkelt å skjøte på med telt og lavvoer ute. 

Kapasitet

Maks 80 sittende gjester
Maks 100 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Husdyr tillatt
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Parkering (gratis)
Prosjektor
Scene
Skjenkebevilling
Stellerom
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel