Lagre i favoritter

Askeladdens Hus

Fra 40 til 86 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Askeladdens Hus

KartVoksenkollveien 60, Oslo
Facebook
Instagram

Askeladdens Hus, som er et separat håndlaftet tømmerbygg på nærmere 1.200m2 og benyttes kun av én gruppe av gangen. Med eget vinrom, vinkjeller, restaurant og kjøkken er dette virkelig det ypperste stedet for spesielle anledninger.

 I tillegg har Askeladdens Hus over 160 reproduksjoner og et original av Theodor Kittelsen, som virkelig er med på å gjøre huset til et Norge-eventyr.

Bryllup
Askeladdens Hus er en populær arena for bryllup. Med rustikke tømmervegger, peiskos og nasjonalromantiske omgivelser setter Askeladdens Hus en spesiell ramme rundt bryllupsdagen deres. Et hus helt for dere selv gir dere mange muligheter til å påvirke og forme dagen slik som dere selv ønsker. Et tett samarbeid med vår selskaps- og bryllupskoordinator gjør at dere kan være trygge på at dere har tenkt på alt, at dagen blir som dere ønsker og at vi hjelper dere med å skape et minne for livet.

Selskap
Dersom det er en spesiell anledning som skal feires, gir Askeladdens Hus med Eventyrsalen og tilliggende salonger de perfekte rammene rund f.eks. et jubileum, en konfirmasjon eller bare et hyggelig lag sammen med mennesker man setter pris på.

De fleste minneverdige arrangement blir ekstra hyggelige hvis det gjennomføres i spesielle omgivelser. På Askeladdens Hus får dere være i en privat tømmerhytte der solide tømmervegger, peislukt og nasjonalromantikk setter rammen rundt arrangementet deres. Vi hjelper dere gjerne med å skreddersy et opplegg som passer deg og ditt selskap. Hjertelig velkommen på en visning!

Konferanse i egen tømmerhytte
Askeladdens Hus er på mange måter kontrastenes møteplass. Her kan du gjennomføre eksklusive møter som krever høy standard og kvalitet, eller «hyttekonferanse» der dere går i raggsokker og ulltøy. Når man disponerer en hel tømmerhytte for seg selv, finnes det bare muligheter for å lage den samlingen som man ønsker seg.

Egne konferanseverter, servitører og kokker, som kun trenger å fokusere på deres behov og program, er en av grunnene til en vellykket gjennomføring. Alle måltider serveres i Eventyrsalen, som kan være verdens høyeste tømmerlaftede rom. Med sine fem møterom, vinkjeller, restaurant og kjøkken er dette virkelig det ypperste stedet for møter og konferanser.

Kapasitet

Maks 86 sittende gjester
Maks 86 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Bartender inkludert
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Husdyr tillatt
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Matservering
Overnattings muligheter
Parkering (gratis)
Prosjektor
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel