Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Dronningen Selskapslokaler

Dronningen 1, Oslo

Opptil 120 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Dronningen Selskapslokaler

Dronningen Selskapslokaler på Bygdøy – fantastisk lokalitet – til alle anledninger

Dronningen Selskapslokaler er Klubb- og selskapslokalet til Kongelig Norsk Seilforening, og ” ligger praktfullt til helt ute i Oslofjorden”. Utsikten er spektakulær - med utsikt til blant annet Fram og Kon-Tiki, Rådhuset, Oscars Hall og Holmenkollen.

Dronningen Selskapslokaler består av en stor spisesal med plass til ca 120 personer til bords (ca 100 til bryllup). I tillegg har vi en flott peisestue med bar, samt styrerommet til KNS som også leietagere kan benytte. Her serverer vi ofte buffet ved større selskaper, og kaffe avec etter middag.

Det er tilhørende terrasser rundt hele bygget møblert med sofa, stoler og parasoller på sommeren. Det er plass til alle gjestene på terrassen til mingling, kaffe, kaker og avec dersom været tillater det.

Dronningen Selskapslokaler har åpent hele året – og tar imot selskaper fra 35 til 120 personer.

Det ærverdige styrerommet kan leies ut som chambre séparée – for 14 personer for intim middag.


Selskaper – vår erfaring – deres trygghet

Dronningen Selskapslokaler driftes av GodtSelskap AS og har egne kokker ansatt.All maten blir laget på stedet. Drikke kan dere ha med selv.

Ved bryllup og andre store begivenheter ønsker vi å ha meny og planleggingsmøte med dere i god tid før selve den store dagen. Da går vi gjennom alle detaljer sammen vedrørende meny, vinvalg og forslag til innkjøp, mengdeberegning av øvrig drikke, vielse, tider, borddekking, bordplassering, kjøreplan, blomster/ farger, gavebord, kakebord osv. Dere tar selv kontakt for å avtale dette.

Vi ønsker et menymøte helst senest 3 mnd før, men gjerne også så lenge som 6-9 mnd før – spesielt da ved bryllup. For firmafester og julebord kan dette avtales på tlf – eller pr e-post.

Vi har lang erfaring med bryllup og store begivenheter, så dere er i trygge hender for den store dagen i livet.

Velkommen til oss på Dronningen for visning av våre flotte lokaler!

Send forespørsel

Lokalet tar maks 120 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Dronningen Selskapslokaler tar kontakt med deg så snart som mulig