Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Astral Restaurant

Ivan Bjørndals gate 25, Oslo

Opptil 300 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Astral Restaurant

Arrangementer

Om du ønsker Astral for et lukket arrangement sender vi deg gjerne et tilbud. Vi har erfaring fra bryllup, konfirmasjon, bursdager, lanseringsfester og lignende.

Om oss

Vi åpnet dørene for første gang i august 2016, og klarte raskt å etablere oss som en ny selvsikker profil i Oslo. Hos oss er det meny satt på forhånd, og du vil få servert en større smaksmeny basert på årstiden og sesongens råvarer. Her kan dere bare lene dere tilbake og få maten servert, og maten kan akkompagneres av en tilrettelagt drikkemeny. Det er ogå en koselig barlounge sentrert i lokalet hvor man kan velge fra en mindre á la carte meny og/eller bare et glass vin fra en rik vinliste.

Siden menyen justeres etter årstidene og sesongene, forandrer den seg relativt hyppig, og vi har derfor kun et eksempel liggende tilgjengelig på våre nettsider. Kjøkkenet er ellers basert på det nynordiske kjøkkenet, men henter inspirasjon fra hele verden.

I Ivan Bjørndals gate 25, på Lilleborg i Oslo, mellom Sagene og Torshov og rett ved siden av Akerselva, ligger Astral.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 300 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Astral Restaurant tar kontakt med deg så snart som mulig