Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

The Bølgen & Moi Hotell Utsikten

Utsikten 1, Kvinesdal

Opptil 300 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

The Bølgen & Moi Hotell Utsikten

VI LAGER SELSKAPER SOM BLIR HUSKET

Store begivenheter blir enda større når du feirer dem på the Bølgen & Moi Utsikten. For her får du den fantastisk utsikten, den deilige maten og den gode atmosfæren på kjøpet. Vi har god og lang erfaring med selskaper og sosiale arrangementer. Lokalene er fleksible og arrangementet blir skreddersydd enten du skal ha dåp eller navnedag, jubileum eller konfirmasjon, minnestund eller bryllup. Vi har også god erfaring med både kokkekurs og vinkurs. Vi anbefaler også gourmetweekend,der mat og drikke står i sentrum for en ukesavslutning utenom det vanlige. Selskapsmenyene endres etter sesong, den gode stemningen er den samme.

INSPIRERENDE KURS OG KONFERANSER

Hotellet vårt gir deg utsikt til det meste, også til et lærerikt kurs eller konferanse iinspirerende omgivelser. Vi har selvsagt alt det praktiske du trenger av prosjektorer, lerretog lydanlegg og vi kan dele inn salene slik at det egner seg for din gruppe. Den storekonferansesalen med plass til 250 deltakere er proppet med teknologisk utstyr og er den største og mest moderne på Sørlandet. Og vi har mindre møterom med masse dagslys og utsikt. Det vanker forfriskende pausemat og mulighet til en minnerik festmiddag i egetlokale som setter et flott punktum. Bruk fritiden mens du er her. Besøk kunstsenteret, slå et slag golf eller gå en tur på de mange turstiene i Kvinesdalsheiene.

HOTELLET MED UTSIKT TIL MASSE OPPLEVELSER

Noen kaller det service. Vi kaller det engasjement, lek og overraskelse - og en dæsj galskap. Det er nettopp de verdiene vi har tatt med oss videre fra Bølgen og Moi restaurantene da vi skapte the Bølgen og Moi Hotel. Her på ett av Kvinesdals høyeste punkt med storslagen utsikt over Fedajorden og sørlandsheiene blander vi smaker og opplevelser til øyeblikk du vil huske. Vi har 85 rom, 24 av dem er suiter. Sov godt og spis her, spill golf og besøk kunstsenteret. To timer fra Stavanger, en time fra Kristiansand og togstasjonen er bare ti minutter unna med henteservice til hotellet. The Bølgen og Moi Hotel Utsikten er en reise verdt.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 300 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, The Bølgen & Moi Hotell Utsikten tar kontakt med deg så snart som mulig