Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Tollboden Hotell og Restaurant

P.A. Heuchs gate 4, Kragerø

Opptil 250 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Tollboden Hotell og Restaurant

EN UNIK OPPLEVELSE I HISTORISKE OMGIVELSER

Med to restauranter - Tollboden Restaurant og Tollboden Bakhagen - en bar og konferanserom har vi lokaler som passer til de fleste arrangementer, er det et magisk bryllup i "Bakhagen", en intim konferanseopplevelse, kick-off eller julebord. Ved ønske kan hele hotellet leies eksklusivt.

Tollboden Hotell

Tollboden Hotell og Restaurant er et lite og svært sjarmerende hotell ved vannet midt i Kragerø sentrum. Hotellet åpnet dørene i mars 2018: Originale vegger og gulv fra 1783 møter eksklusiv og moderne design, og skaper en helt unik stemning i alle våre 13 rom. Våre 8 dobbeltrom og 5 suiter ligger i fredete bygg, med utsikt mot sjøen eller vår grønne bakhage.

TOLLBODEN RESTAURANT - SØRLANDSSTEMNING OG FERIEFØLELSE VED VANNET

Tollboden Restaurant ligger idyllisk mellom sjøbodene innerst i Blindtarmen i Kragerø. Nyt livet, god mat eller bare noe godt å drikke på bryggekanten eller inne i en av våre sjøboder. Vestre sjøboden har kapasitet til 45 sittende gjester, østre sjøboden til 30 sittende gjester.

BAKHAGEN - EN OASE I EN PERLE AV EN KYSTBY

Tollboden Bakhagen er en egen liten verden innenfor dørene til Tollboden Hotell, et paradis midt i Kragerø sentrum. En skjermet oase med fredfull atmosfære, omringet av frukttrær og historiske bygninger. Her kan du nyte forfriskninger og snacks i loungeområdet, eller flere retter til bords. Bakhagen er skapt for et magiske sommerbryllup eller fest. Her arrangerer vi selskaper med inntil 150 sittende gjester.

VINKJELLER

I vår vinkjeller - som ble utmerket med 2 glass fra Wine Spectator - har vi noe for enhver smak. Ved forespørsel, kan vi også arrangere selskap for vinsmaking eller vinsmaking som aktivitet under en konferanse, med eller uten mat.

For bryllup og andre selskaper har vi satt sammen en pakke med fantastisk mat og drikke og alt du behøver for en vellykket feiring. Se vår nettside.

For konferansegjester skreddersyr vi gjerne et mat- og aktivitetestilbud etter deres ønsker. Både lokalitetene våre og den vakre Kragerøskjærgården byr på mange flotte opplevelser, er det et møte i grønne omgivelser, en båttur med lunsj på en øy eller å ta turen opp til en av områdets flotte utsiktspunkter. Vår standard konferansepakke finnes på: www.tollboden.com/konferanser

Ta kundene, medarbeider eller venner med til Kragerø! Vi arrangerer også Winemakers Dinner fra vår til høst og stemningsfulle julebord foran peisen.

Hjertelig velkommen til oss!

Send forespørsel

Lokalet tar min. og maks 250 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Tollboden Hotell og Restaurant tar kontakt med deg så snart som mulig