Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Phønix Selskapslokale

Fergestedsv 17, Fredrikstad

Opptil 400 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Phønix Selskapslokale

Phønix Selskapslokaler fremstår som unikt, preget av tradisjon og eksklusivitet. Her vil du oppleve en atmosfære som både gir ro og inspirasjon. De historiske omgivelsene knyttet sammen med moderne fasiliteter gjør Phønix Selskapslokaler attraktive til både møter/konferanser og selskap i alle størrelser. Uansett om dere er en liten gruppe eller noen hundre personer, blir lokalene opplevd som lune, stilfulle og spesielle. Kom gjerne innom for en omvisning. - Eksklusive selskapslokaler - Møte- / konferanselokaler - Historisk atmosfære - Tradisjonell eller moderne meny – enkelt eller avansert - Inspirerende og annerledes.

Med et vertskap som har erfaringer med organisering- / servering av selskaper siden 1985, ca 450 brylluper og et utall middager med alt fra 2 til 2500 gjester, kan vi love et profesjonelt gjennomført arrangement.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 400 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Phønix Selskapslokale tar kontakt med deg så snart som mulig