Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Kongsten Fort

W. Blakstads Gate, Gamle Fredrikstad

Opptil 85 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Kongsten Fort

Kongsten Fort er blant Fredrikstads mange unike kulturminner. Fortet ble bygget i 1685 i tilknytning til festningsbyen og var en del av byens omfattende forsvarsanlegg. I dag eies og forvaltes Kongsten Fort av Østfoldmuseene – Fredrikstad Museum. På fortet kan man leie både Proviantmagasinet og Kommandantboligen, samt kasematten og uteområdet, til selskapeligheter.

Proviantmagasinet har nyoppussede toaletter i kjelleren, samt nytt og romslig industrikjøkken, begge deler ble ferdigstilt i 2011. Den flotte spisesalen i Proviantmagasinet gir en helt spesiell stemning til ditt arrangement og tar max 60 til bords.

Kommandantboligen har en koselig peisestue med plass til ca 30 personer til bords. Det finnes kun et lite anretningskjøkken på Kommandantboligen, og ikke egne toaletter, derfor leies/brukes Kommandantboligen i sammenheng med Proviantmagasinet, spesielt ved større selskaper og arrangementer. Gjør oppmerksom på at Kommandantboligen vinterstenges fra cirka 1. oktober til cirka 1. mars. Ta kontakt for pristilbud og informasjon. Vi kan også skreddersy pristilbud til arrangementer som er litt annerledes enn vanlig utleie, feks konserter og teater.

Kasematten på Kongsten Fort er et spennede underjordisk rom inne i selve festningen. Denne kan også leies i forbindelse med annen leie / arrangementer på fortet, til leker og aktiviteter på uteområdet, eller lignendet.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 85 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Kongsten Fort tar kontakt med deg så snart som mulig