Lagre i favoritter

Kongsten Fort

Opptil 85 gjester

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Kongsten Fort

KartW. Blakstads Gate, Gamle Fredrikstad

Kongsten Fort er blant Fredrikstads mange unike kulturminner. Fortet ble bygget i 1685 i tilknytning til festningsbyen og var en del av byens omfattende forsvarsanlegg. I dag eies og forvaltes Kongsten Fort av Østfoldmuseene – Fredrikstad Museum. På fortet kan man først og fremst leie Proviantmagasinet, men også Kommandantboligen, kasematten og uteområdet, til selskapeligheter.

Proviantmagasinet har nyoppussede toaletter i kjelleren, samt nytt og romslig industrikjøkken, begge deler ble ferdigstilt i 2011. Den flotte spisesalen i Proviantmagasinet gir en helt spesiell stemning til ditt arrangement og tar max 60 til bords.

Kommandantboligen har en koselig peisestue med plass til 40 personer til bords. Det finnes kun et lite anretningskjøkken på Kommandantboligen, og ikke egne toaletter, derfor leies/brukes Kommandantboligen i sammenheng med Proviantmagasinet, spesielt ved større selskaper og arrangementer. Kommandantboligen vinterstenges fra cirka 1. oktober til cirka 1. mars. Ta gjerne kontakt for pristilbud og informasjon. Vi kan også skreddersy pristilbud til arrangementer som er litt annerledes enn vanlig utleie, feks konserter og teater.

Kasematten på Kongsten Fort er et spennede underjordisk rom inne i selve festningen. Denne kan også leies i forbindelse med annen leie / arrangementer på fortet, til leker og aktiviteter på uteområdet, eller lignende.

Leieprisen for Proviantmagasinet er kr 11 000,- fra fredag til søndag. Kommandantboligen kan leies for kr 3 000,-. Vær oppmerksom på at Kommandantboligen kun leies ut sammen med Proviantmagasinet ettersom det ikke finnes kjøkken eller toaletter i dette bygget.

Kapasitet

Maks 60 sittende gjester
Maks 85 stående gjester

Fasiliteter

Kjøkken
Stoler og bord
Bestikk og tallerken
Parkering (gratis)
Uteområde
Skjenkebevilling

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel