Lagre i favoritter

Kawa Bar & Restaurant

Fra 2 til 150 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Kawa Bar & Restaurant

KartNedre Strandgate 4, Drammen
Facebook
Instagram

Velkommen til Kawa Bar & Restaurant! Med fantastisk beliggenhet ved vakre Drammenselva skal vi skape fantastiske minner og opplevelser fra solen står opp og til lenge etter at den har gått ned. Kawa betyr elv og navnet er valgt av kjærlighet til elva i byen vår.

I vår flotte restaurant og på vår solrike terrasse kan du nyte en deilig lunsj eller middag med inspirasjon fra Østens og verdens smakfulle- og fargerike kjøkken. Eller om du ønsker, bare nyte en lokalbrygget pils, en spennende cocktail eller en nydelig vin.

Vi har innredet lokalene med moderne og smakfulle møbler, nye barer og bygget en pergola som gjør at du hele året kan nyte vår store uteservering på elva. Når våren kommer, har vi sol fra morgen til sen kveld. Vi har lagt mye energi i å skape et moderne og varmt interiør med gode møbler

Når mørket senker seg over byen glir Kawa over til å bli byens heteste og mest moderne nattklubb med dj og artister fra inn og utland året rundt. Her blir det garantert høy puls! Og ikke bli overrasket om din musikkfavoritt holder en minikonsert hos oss.

Hjertelig velkommen inn i restauranten vår som har plass til 150 personer, eller i vårt Chambre Séparée hvor det er plass til 12 personer. I vårt Chambre er vi gjerne vertskap både for privat middagsselskap og festlige begivenheter. Ta kontakt så hjelper vi dere å skreddersy deres selskap!

Velkommen til Kawa Bar & Restaurant i solen i Drammen! Vi gleder oss til å se dere!

Kapasitet

Maks 150 sittende gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Dansegulv
Diskotek
Internett
Kjøkken
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel