Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Drammen Kino

Bragernes Torg 2a, Drammen

Opptil 900 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Drammen Kino

Kurs og konferanse i Drammen KinoCity i Drammen tilbyr salutleie for næringslivet til eksklusive private visninger eller kurs og konferanse.

KinoCity i Drammen tilbyr kurs og konferanselokaler til leie. Kinosaler til alle typer bedrifter og foreninger. Hos oss kan man avholde kurs og konferanse, seminarer, presentasjoner og øvrige arrangementer som f.eks. en lukket festpremiere med rød løper, fakler og bevertning.

Vi skreddersyr ditt arrangement og tilrettelegger for å kunne tilby en solid totalopplevelse. Vi er gode på pris og alltid beredt for bestilling på kort varsel. Vi har 6 saler fra 93 seter til 344 seter. Alle saler er topp moderne med høy sittekomfort, god ventilasjon, wi-fi og fylkets beste lyd og bilde. Man blir sett og hørt og når frem med sitt budskap hos oss. Vi kan videooverføring og kan koble alle saler sammen for de store aktørene. Med totalt 925 seter er vi den største og samtidig den rimeligste på kurs og konferanse i Drammen sentrum.

Våre kinoteknikere er fagutdannet og foretar teknisk assistanse hele veien. Oppkobling av pc/mac, mikrofoner/mygger inngår i standard pakke hos oss. Vi samarbeider med lokalt kjøkken som leverer profesjonell selskapsmat til gunstige priser. Kinoens store fellesareal benyttes som serveringsted. Vi har også Buskeruds største kinokiosk som har et rikholdig utvalg av kald drikke og snacks.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 900 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Drammen Kino tar kontakt med deg så snart som mulig