Lagre i favoritter

Opptil 60 gjester

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Vinkelgården Selskapslokaler

KartGamle Lommedalsvei 33-35, Vøyenenga

Vinkelgården SELSKAPSLOKALER, på Wøyen Gård.

Velkommen til Vinkelgården og Wøyen gård, landlige omgivelser med historisk sus. Lokalene leies ut til alle typer arrangementer som bryllup, dåp, konfirmasjon, minnestund, jubileer og fødselsdager. Lokalene kan leies ut fra kl 09 – 02 i helger. 

Ved utleie til selskap i helgene er det ikke bemannet, vi leier kun ut lokalene.

Man disponerer kjøkkenet og dets innhold som man ønsker.

På Vinkelgården finner du roen til å senke skuldrene på den store dagen, enten det er bryllup, jubileum eller hyggelige lag. De store jordområdene, låven, og alleén med de store gamle hasseltrærene, ønsker deg velkommen inn på gården. Tunet, de gamle skakke husene, stabburet og de flotte lokalene sikrer er godt arrangement, for opp til 60 personer.

Vinkelgården blir på dagtid en arbeidstreningsarena for arbeidstakere i tilrettelagt arbeid i Bærum Kommune. I arbeidstreningen inngår matproduksjon til kurs og konferanse, bevertning og betjening av de besøkende. Her betjenes også en kafe med salg av varm lunsj, hjemmebakte kaker og vafler. Betjeningen består av Oda, Gro Kristine, Thea, Rikke og Dag, som stolt serverer mat og drikke sammen med kjøkkenpersonalet. Les mer om oss på Facebooksiden “Hos Anna”.

Wøyen gård ved Lomma på Vøyenenga har røtter tilbake til Jernalderen. Det er gjort arkeologiske funn av stolpehus fra eldre jernalder. Opp gjennom tidene har det vært både storgård og guttehjem her. Dagens gårdsområde har 450 mål dyrket mark, fjøs og Gupumarka med 6000 mål utmark.

Ta kontakt med Anne-Elin eller Julie på Vinkelgården for mer informasjon, pris og bestilling!

Kapasitet

Maks 60 sittende gjester
Maks 60 stående gjester

Fasiliteter

Barnevogn tillatt i lokale
Bestikk og tallerken
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Parkering (gratis)
Prosjektor
Stoler og bord
Uteområde

Video

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel