Lagre i favoritter

Opptil 180 gjester

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Kulturhuset Stabekk Kino

KartGamle Ringeriksvei 5, Stabekk

Kulturhuset Stabekk Kino er et lokalt kulturhuset på Stabekk som tilbyr utleie av lokaler og scene/kinosal. Vi leier ut til konserter, teaterproduksjoner, filmvisninger/arrangementer, debatter, seminarer, konferanser og private arrangementer som bryllup, konfirmasjoner, jobbfester og personlige jubileer i våre to saler. Vi leier også ut møterom.

Festsalen er en sal som kan benyttes til arrangementer for opptil 80 sittende, eller 100 stående gjester. Salen egner seg hovedsaklig til private arrangementer som 40-årsdager, konfirmasjoner, minnestunder eller bryllup, men kan også benyttes som et større møterom, konferanse eller til årsmøter i herskapelige omgivelser.

Kinosalen har 96 faste sitteplasser, med en makskapasitet på 150 personer. Salen kan benyttes til både private og offentlige filmvisninger/arrangementer, barnebursdager, debatter, foredrag, boklanseringer, teaterforestillinger og konserter. Foajeen er inkludert når du leier kinosalen vår, men det er også mulig å leie foajeen alene til mindre intime arrangementer som litteraturkvelder eller slampoesi. Merk at dette er et åpent lokale, og det er derfor ikke mulig å arrangere lukkede selskaper.

Det er også mulig å leie hele huset.

Kapasitet

Maks 96 sittende gjester
Maks 180 stående gjester

Fasiliteter

Barnevogn tillatt i lokale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Parkering mot betaling
Prosjektor
Scene
Stoler og bord

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel