Lagre i favoritter

Kulturhuset Stabekk Kino

Opptil 180 gjester

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Kulturhuset Stabekk Kino

KartGamle Ringeriksvei 5, Stabekk

Kulturhuset Stabekk Kino er et lokalt kulturhus på Stabekk som tilbyr utleie av festsal og scene/kinosal. Vi leier ut til konserter, teaterproduksjoner, filmvisninger, debatter, seminarer, konferanser, bedriftsarrangement og private arrangementer som selskap, jubileer, konfirmasjoner og minnestunder. 

Festsalen er en sal som kan benyttes til arrangementer for opptil 80 sittende, eller 100 stående gjester. Salen egner seg hovedsakelig til private arrangementer som feiringer og jubileer, men kan også benyttes som et større møterom, konferanser eller til årsmøter i herskapelige omgivelser.

Kinosalen har 96 faste sitteplasser, med en makskapasitet på 140 personer. Salen kan benyttes til både private og offentlige filmvisninger/arrangementer, debatter, foredrag, boklanseringer, teaterforestillinger og konserter. Foajeen er inkludert når du leier kinosalen vår, men det er også mulig å leie foajeen alene til mindre intime arrangementer. Kapasiteten på foajeen er 30 personer. Merk at dette er et åpent lokale, og det er derfor ikke mulig å arrangere lukkede selskaper.

Det er også mulig å leie hele huset.

Kulturhuset Stabekk Kino er dessverre stengt for renovering fra januar til august 2024

Kapasitet

Maks 96 sittende gjester
Maks 180 stående gjester

Fasiliteter

Barnevogn tillatt i lokale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Parkering mot betaling
Prosjektor
Scene
Stoler og bord

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel