Lagre i favoritter

Sandvika Folkebadet

Opptil 500 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Sandvika Folkebadet

KartBrambanis vei 2, Sandvika
Facebook
Instagram

Fordelt på 1200 arkitekttegnede kvadratmeter finner du scene, restaurant med de beste lokale råvarene, flere barer, innendørs hage med deck- shuffle og cornhole, disco, arkaderom i verdensklasse, kaffebar, og en solfylt uteservering med utsikt over Sandvikselva. Sandvika Folkebad har som mål å være det naturlige samlingspunktet, fylt med innhold i verdensklasse. Som vår arkitekt sa: «En forlengelse av hjemmet». Som en av av våre gjester sa: «Et sted for de unike opplevelsene». For oss: En destinasjon. Destinasjon Folkebadet.

Selskapslokale med uendelige muligheter
Sandvika Folkebad går under navnet, hele Bærums storstue, og er et perfekt lokale for alt som er gøy, det kan være middag for to, eller event til 500. Skal du skape unike opplevelser og minner er dette stedet å være. 

Vi samrbeider også med de største aktørene innenfor kultur, idrett, arrangement i inn og utland og kan skreddesy eventer. 

Bryllup, julebord, konserter, firmafest, bursdag, bankett og andre små og store selskap passer perfekt. Lokalet kan tilpasses etter behov. Her er det uendelige muligheter til å tilpasse opplegget akkurat slik du vil ha det. Vi har alle fasiliteter, skjenkebevilling, iøynefallende lysinnstallasjoner og toppmoderne teknisk utstyr. 

Skreddersydd arrangement
En personlig planlegger hjelper deg med å koordinere hele opplegget og vil være din kontaktperson fra første kontakt til arrangementet er gjennomført. På Sandvika Folkebad får du et skreddersydd opplegg helt etter dine ønsker og behov. Eventplanleggeren kjenner lokalet og hjelper deg med å finne de beste løsningene. Velg mellom ulike selskapspakker, eller få en tilpasset meny.

Julebord eller sommerfest for bedriften
Til julebordet er folkebadet et ypperlig valg. Med bærums beste restuarant, barer og kaffebar , samt scene og dansegulv er dette et ypperlig alternativ. Det er også mulig å virkelig sette sitt personlieg preg på lokalet med med mulighet for profilering og bilde- og videoeksponering på yttervegg som virkelig for bedriften frem. 

Fagdag med påfølgende firmafest
Dette er et kombinert selskaps- og konferanselokale som med enkle grep kan gjøres om fra fagdag til fest. Arranger en heldagskonferanse og avslutt dagen med en bankett og festmiddag for dine ansatte og kolleger. Da sørger vi for omrigg og total endring av setting for kvelden. Det vil rett og slett føles som man kommer tilbake til et helt annet lokale.

Temafest
Lokalet kan pyntes med effekter og lyssettingen tilpasses med ulike farger og styrke for å få en gjennomført stil. De ulike rommene kan brukes til forskjellige temaer/aktiviteter og alt ligger til rette for at årets selskap og fest skal bli en suksess!

Bryllup
Lokalet er nyoppusset, helt unikt og svært fleksibelt slik at det kan benyttes akkurat slik dere selv måtte ønske. Vi sørger for en sømløs overgang fra middag til fest, og har en dedikert personlig planlegger som bistår dere med planlegging fra begynnelse til slutt. 

Kapasitet

Maks 120 sittende gjester
Maks 500 stående gjester

Fasiliteter

Mobil Bar
Stellerom
Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Prosjektor
Restaurant
Scene
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel