Lagre i favoritter

Grenland Konferansesenter

Fra 40 til 750 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Grenland Konferansesenter

KartGrasmyr, Stathelle
Facebook

Velkommen til vårt konferansesenter beleilig plassert midt mellom Kristiansand og Oslo, med enkel tilgang via E-18. Vårt senter, som ligger i Bamble kommune, skiller seg ut som en av Grenlands fremste arenaer for både små og store arrangementer.

Vi er stolte av å kunne tilby en kapasitet som få andre kan matche, med plass til opptil 800 personer. Omgivelsene er rolige og fredelige, omgitt av skog og furutrær,  noe som skaper en idyllisk ramme for enhver begivenhet.

Vår hovedsal er perfekt for store arrangementer som bryllup, jubileer og andre festlige anledninger. I tillegg har vi en mindre festsal som rommer opptil 100 personer, ideell for mer intime sammenkomster. For de som trenger det, tilbyr vi også flere mindre møterom som gir fleksibilitet til å arrangere alt fra forretningsmøter til workshops.

Uteområdene våre er like imponerende, med vakre omgivelser som gir muligheter for utendørs aktiviteter og arrangementer. Enten du planlegger en storslagen feiring eller et mindre, mer personlig event, har vi fasilitetene og omgivelsene som sikrer at det blir en suksess.

Besøk oss og opplev selv hvorfor vi er det foretrukne valget for arrangementer i regionen. Vi ser frem til å være vertskap for ditt neste arrangement!

Kapasitet

Maks 550 sittende gjester
Maks 1000 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Heis
Husdyr tillatt
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Parkering (gratis)
Prosjektor
Scene
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stellerom
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Uteområde

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel