Lagre i favoritter

Øvre Sem Gård

Fra 8 til 200 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Øvre Sem Gård

KartSemsveien 166, Asker
Facebook
Instagram

Selskapslokaler i Asker med historiske rammer, særegne lokaler og vakker natur. Her kan du nyte nydelig mat i en unik atmosfære med stor fleksibilitet.

Historiske lokaler

Våre selskapslokaler kan brukes til det meste. Lokalene våre har særpreg, historisk sus og stor variasjon. Fra prakt og seremonielt til uformelt og enkelt, Vi tilbyr assistanse og skreddersøm ned til minste detalj eller friheten til selv å utvikle etter ditt behov. Kom til Øvre Sem Gård og la deg og dine gjester begeistre av Askers tusenårssted. Hva med å ta med vennegjengen eller familien og delta på våre restuarantkvelder og/eller mat- og drikkeopplevelser?

Lokal Mat
Vi tror på viktigheten av å støtte lokale produsenter og gårder samtidig som vi fremmer bærekraftig og lokal mat. Menyen vår inneholder råvarer av høy kvalitet hentetdirekte fra lokale bønder og produsenter, slik at vi kan tilby en unik matopplevelse.

Våre kokker
To kokker møttes, ble kjærester, giftet seg og har nå startet en selskaps-og cateringbedrift på tidligere Sem Gjestegård. Lisa har jobbet som kjøkkensjef på blant annet Oche Oslo, Tekehtopa og 4 service kantiner.Michael har vært kjøkkensjef på restauranter som Pascal patisserie & brasserie, Baltazar ristorante & enoteca, Lysebu hotell samt drevet Private Dining (fine dining catering)

En fellesnevner hos de begge er en oppvekst med sjø og natur. Mens Lisa hoppet fra svaberg til svaberg i Engelsviken var Michael på Finnmarksvidda, gjerne med fiskestanga og uten bekymringer. En slik oppvekst gjenspeiles i maten. Lekent og elegant både på smak og utseende

Kapasitet

Maks 130 sittende gjester
Maks 200 stående gjester

Fasiliteter

Lydanlegg
Mobil Bar
Dansegulv
Heis
Husdyr tillatt
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Matservering
Overnattings muligheter
Parkering (gratis)
Prosjektor
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Uteområde
Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Bestikk og tallerken

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel