Lagre i favoritter

ODEON Ålesund

Fra 10 til 264 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

ODEON Ålesund

KartLangelandsveien 35, Ålesund
Facebook

ODEON Ålesund er en perfekt arena for å arrangere konferanser og eventer - perfekt for å engasjere kunder eller egne medarbeidere.

Kinoen har 6 unike saler i ulike størrelser med et spenn på 40 - 264 seter. Kinoen er godt tilrettelagt for store og små selskaper og har en flott kinobar som egner seg godt til servering og mingling for opp til 40 gjester. Ved å benytte kino til ditt neste event får du god sittekomfort, fantastisk lyd- og bildekvalitet som gir gjestene dine fult fokus på det som foregår på det store lerretet. 

Vi har 3 LUXE saler, hvor dine gjester får den ultimate opplevelsen, enten du har møte, konferanse eller hva det måtte være. Her er det recliner seter, med varme i setet, eget bord og USB uttak. Vi har 2 LUXE saler på 40 seter og en på 72 seter.

Sammen med våre gode samarbeidspartnere og leverandører hjelper vi deg å skreddersy ditt arrangement til nettopp ditt behov. Våre kinoer er en flott møteplass med mange muligheter for å skape minneverdige opplevelser - både med eller uten film. 

Det er enkel adkomst til ODEON Ålesund. Kinoen har gode parkeringsfasiliteter og ligger i 3. etg på Amfi Moa Syd. Parkering er gratis og det finnes parkeringskjeller som er åpen i våre åpningstider, hvor man kan ta heis rett opp til kinoen. Det er og enkel adkonst med buss. 

Kapasitet

Maks 264 sittende gjester
Maks 264 stående gjester

Fasiliteter

Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Heis
Internett
Lerret og projektor
Lydanlegg
Matservering
Parkering (gratis)
Prosjektor
Serveringspersonale inkludert
Stellerom

Beliggenhet

Lagre i favoritter

Send forespørsel