Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Italian Kitchen på Sundbytunet

Gardermovegen 6, Jessheim

Opptil 100 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Italian Kitchen på Sundbytunet

Italian Kitchen ligger på Sundbytunet midt i Jessheim sentrum, noen få kilometer fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Her finner du et moderne kurs- og konferansesenter med selskapslokaler, overnatting, restaurant, bryggeri og pub. Alt er tilrettelagt for at du og dine venner skal finne roen og nyte god mat og drikke i landlige og idylliske omgivelser. Her er alle velkommen, enten dere vil ha en rolig romantisk stund i restauranten eller arrangere en stor fest for bedriften, bryllup, konfirmasjon, minnestund eller lag for venneflokken. Italian Kitchen sørger for at ditt selskap får en unik opplevelse og gode felles minner.

Italian Kitchen har 3 festsaler som tar fra 10 til 100 gjester. For gjester som kommer langveis fra tilbys 11 lyse og delikate gjesterom. Alle rommene har dobbeltseng. Selskapslokalene er tilrettelagt for bevegelseshemmede med heis og spesialtoalett.

Sundbystua

Den minste festsalen på Sundbytunet  egner seg til små intime selskap med maks 20 personer.

Romsaasstua

Dette er vår festsal for grupper og lag inntil 40 personer.

Storstua

I Sundbytunets storstue er det plass til opptil 100 mennesker.

SERVERING

Restauranten Italian Kitchen står for all servering i festlokalene. Selskapet kan velge mellom flere selskapsmenyer og buffeter inspirert av det Italienske kjøkken - med innslag av norske ingredienser og råvarer.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 100 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Italian Kitchen på Sundbytunet tar kontakt med deg så snart som mulig