Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Smakfulle rom

Asakvegen 115, Sørum

Opptil 120 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Smakfulle rom

Lyse, moderne selskapslokaler på Romerike for store og små markeringer

Lekkert og innbydende, med lun atmosfære

Utsøkt mat og vakre omgivelser er den magiske nøkkelen til ethvert vellykket arrangement. Vi har en flott og engasjert stab og dyktige kjøkkensjefer som vet hvilke ingredienser som må til for å gjøre en hvilken som helst anledning helt spesiell.

Leie av lokalene

Har du behov for å leie lokaler til ditt selskap?  Hvis du ønsker så arrangere ditt selskap hos Smakfulle Rom så kan vi stå for alle detaljer der, men ønsker å gjøre mye selv eller ønsker litt mer rustikke omgivelser har vi også noen flotte alternativer i vår egen klatrepark. Her er det både en lavvo og en flott og moderne kafe du kan leie midt i hjerte av skogen vår.

Selskap hos Smakfulle Rom

Ønsker du å ha ditt arrangement på konferansegården vår, Smakfulle Rom, så står vi for all mat, drikke og personell. Mer informasjon om dette finner du under selskapsfanen. Ønsker du å stå for noe selv kan du leie Klatretunet kafe eller lavvo.

Leie av lavvo – midt i hjerte av klatreparken

Vi har en stor lavvo av typen Tentipi72 som rommer opp til 80 personer. Lavvoen gir en helt spesiell atmosfære og kan varmes opp for å få en behagelig temperatur uavhengig av årstid.

Klatretunet – vår moderne kafé

Ny moderne kafe ble bygget til klatreparken i 2018. Her er det plass til ca. 50 personer i vår koselig kafe med peis, høyt under take, storkjøkken fasiliteter m.m. Stedet kan leies uten mat og drikke, men en servitør fra oss følger med.

BRYLLUP

Et vakkert minne for livet

Ditt bryllup er dagen du aldri vil glemme. Da må absolutt alt stemme; Omgivelsene, maten, stedet og stemningen.
Vi har funnet den rette formelen; Mat laget med lidenskap, luftige, lekre rom med stor takhøyde og små intime soner, et magisk landskap og overnatting i lyse, deilige rom. Vakker og idyllisk, sommer som vinter.

Bryllupslokalet eksklusivt

Et bryllup hos Smakfulle Rom betyr at dere har stedet helt for dere selv. Vår dyktige stab har full fokus på brudeparet og gjestene under hele oppholdet.

Vi serverer bryllupsmiddag for inntil 80 gjester i den store, lyse festsalen. Hotellet har 15 unike dobbeltrom med plass til 24 bryllupsgjester. Etter middag blir det kaker og eventuell underholdning nede i 1.etasje.

Firmafest

Smakfulle Rom er som skapt for hyggelige sommerfester, firmafester, kick-offs og markeringer av alle slag. Samarbeidet med aktivitetsparken Høyt&Lavt, et steinkast unna, byr på et vell av muligheter til å kombinere aktiviteter i klatreparken med god, smakfull mat, ute eller inne.

Ønsker du flotte omgivelser og fine dining oppe på konferansegården, eller ønsker du mer rustikke omgivelser nede i klatreparken? Vi har vår egen klatrepark, Høyt & lavt Lillestrøm som ligger 400 meter unna. Der har vi lavvo med mulighet for oppvarming og et nytt og moderne kafebygg.

Vi hjelper deg å finne et konsept som passer til ditt arrangement.

Konfirmasjon

Konfirmasjon er en gledens dag for hele familien, og en fin anledning til å samle familie, slektninger og venner. Vakre bord, lyse, luftige rom, gode uteplasser og mat laget fra grunnen er med på å skape en uforglemmelig ramme rundt en dag fylt av fest og store ord.

Minnestund

Har du behov for lokaler til minnestund? Smakfulle Rom ligger i flotte omgivelser og med kort avstand til Kløfta, Sørumsand og Frogner.

En minnestund kan romme så mye; Savn, men også takknemlighet og glede. God, hjemmelaget mat, lyse oppholdsrom, ro inne og ro ute er med på å skape en vakker, verdig og minnerik ramme rundt en viktig avslutning.

Konferanse hos Smakfulle rom

I idylliske Sørum, midt mellom Oslo og Gardermoen, ligger Smakfulle Roms lyse og luftige konferansegård. Huset er omkranset av et fredelig og vakkert landskap som du også nyte fra alle rom. Lekre, moderne møterom med alle fasiliteter har plass til små og store grupper opp til 120 gjester.

Hjemlig, lun atmosfære setter tonen for møter, konferanser og styremøter. 15 dobbeltrom står til disposisjon, alle med samme høye standard. Her er det stillhet, ro og tid til å tenke og skape. Det er bare å glede seg.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 120 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Smakfulle rom tar kontakt med deg så snart som mulig