Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Villa Lilleborg Selskapslokaler

Heimlibakken 11, Oslo

Opptil 100 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Villa Lilleborg Selskapslokaler

Villa Lilleborg er et sjarmerende herskapshus fra 1862. Eiendommen på 7,5 mål tomt går helt ned til sjøen. Huset har en fantastisk hage med bord og stoler, benker, parasoller og tilhørende partytelt. Det er mulighet for vielse i hagen på sommerstid.

Villa Lilleborg har en flott salong med antikke møbler og lysekroner, enn spisesal og en tilhørende glassveranda med originale glassmalerier. Huset har et bar og gaver rom (mobil bar), hvor vi også serverer kaffe avec.

Stedet egner seg godt for jubileer, doktorgradsmiddager, bryllup, firmafester – sommer som vinter, og andre hyggelige begivenheter. Konfirmasjoner og minnesamvær er også mulig hos oss.

GodtSelskap AS drifter både Villa Lilleborg Selskapslokaler og Dronningen Selskapslokaler på Bygdøy, og har egne ansatte kokker. All maten blir laget på stedet. Drikkevarer og kaker kan dere ha med selv.

Villa Lilleborg tar i mot selskaper fra 35 til 64 personer.

Det er 18 parkeringsplasser utenfor Villa Lilleborg. Det er mulig å stå parkert over natten, men bilen må da hentes før neste selskap.

Huset har eget musikkanlegg.

Ditt Selskap - Vår kompetanse – Din fordel!

Vi har lang og bred erfaring med bryllup og store begivenheter, så dere er i trygge hender for den store dagen. Den faglige kompetansen er godt i varetatt – noe vi ønsker skal komme deg til gode.

Ved bryllup og andre store begivenheter ønsker vi å ha meny og planleggingsmøte med dere i god tid før selve den store dagen. Da går vi gjennom alle detaljer sammen vedrørende meny, vinvalg og forslag til innkjøp, mengdeberegning av øvrig drikke, eventuell vielse, tider, borddekking, bordplassering, kjøreplan, blomster/ farger, gavebord, kakebord osv.
Dere tar selv kontakt for å avtale dette.

Vi ønsker dere velkommen på visning i våre flotte lokaler på Ormøya.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 100 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Villa Lilleborg Selskapslokaler tar kontakt med deg så snart som mulig