For å forbedre og tilpasse din opplevelse av våre digitale tjenester benytter vi cookies. Om du velger å gå videre på denne websiden godkjenner du bruken av cookies. Les mere

X

Vérité Gastrobar

Grundingen 3, Oslo

Opptil 400 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Vérité Gastrobar

Er du klar for noe nytt og fresht som tar deg til storby metropoler som London, Paris og New York?

I lekre omgivelser, designet av Snøhetta, kan vi få lov til å friste med et godt glass vin servert av kunnskapsrike sommellierer eller drikke fantastiske cocktails som du ikke trenger å være en bartender for å forstå ingredienslisten? I Norge fleste Vinotecas og cocktailbarer små - det gjelder ikke Vérité! Her er det nok plass til store eventer og samlinger! 

Vèritè har blitt Gastrobar!

Med nytt kjøkken kan vi nå tilby våre gjester en gastronomisk smaksopplevelse med mat og drikke i kombinasjon. Med smaker trygt forankret i det franske kjøkken og med inspirasjon fra andre land rundt middelhavet har vi tryllet fram noen lekre retter. Vi har fortsatt et godt utvalg i spekemat og modne oster, småretter som passer godt dersom du bare er litt sulten og selvsagt retter som passer godt som middag. Vi setter sammen den løsningen som passer akkurat dere.

Chambre Separée

Vèritè Gastrobar tilbyr konferanserom midt i finansdistriktet i Oslo. Vi tilrettelegger for alle typer møter, konferanser og sosiale arrangementer. Rommet er lekkert innredet med Skandinaviske designmøbler og store vindusflater. Møtelokalet har godt dagslys, med LCD TV 63″ med Apple-Tv funksjon. Tilkoblingsmuligheter av lydanlegg og Flip – over. Chambre Separeet passer for grupper opptil 50 personer for sittende møter og opptil 60 personer for uformelle møter. Vi møblerer etter deres behov og ønsker.

Food & Catering

​Med nytt kjøkken kan vi nå tilby våre gjester en spennende​ smaksopplevelse med mat og drikke i kombinasjon. Med smaker trygt forankret i det franske kjøkken og med inspirasjon fra andre land rundt middelhavet har vi tryllet fram noen lekre retter. Vi har fortsatt et godt utvalg i spekemat og modne oster, småretter som passer godt dersom du bare er litt sulten og selvsagt retter som passer godt som middag. Vi setter sammen den løsningen som passer akkurat dere.
Vil du at vi skal komme til dere så tilbyr vi også catering. Ta kontakt med oss for tilbud.

Velkommen til Verite Gastrobar

Kapasitet
Maks 130 sittende gjester
Maks 400 stående gjester
Fasiliteter
Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Bartender inkludert
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Heis
Internett
Kjøkken
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Parkering mot betaling
Restaurant
Serveringspersonale inkludert
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Uteområde
Anledninger
Lokaltype
Beliggenhet

Send forespørsel

Lokalet tar maks 400 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Vérité Gastrobar tar kontakt med deg så snart som mulig