Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Gamle Museet Konferanse og Selskapslokaler

Dronningensgate 4, Oslo

Opptil 600 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Gamle Museet Konferanse og Selskapslokaler

Gamle Museet er et stort, luftig og åpent selskapslokale i Oslo sentrum med flere saler som kan brukes til blant annet:

  • Selskap og bankett
  • Bryllup
  • Firmafest
  • Jubileumsfest
  • Bursdag og andre markeringer
  • Julebord
  • Temafest

Kapasitet: 50-400 sittende gjester (600 stående/mingel).

Gangavstand til Oslo S

Gamle Museet ligger i Dronningens gate 4, en kort gåtur fra Oslo S og all kollektivtrafikk. Lokalet i sin helhet er på ca. 2000 m2, og bærer fremdeles preg av sin opprinnelige funksjon som museumslokale.

Skreddersydd arrangement med profesjonell prosjektleder

På Gamle Museet kan du få ditt eget skreddersydde arrangement, ved hjelp av dyktige prosjektledere som har lang erfaring med alle typer events. De bistår deg og din bedrift med alt fra matbestilling til plassering av bord og stoler. Her er det muligheter for både små og store sammenkomster – privat eller i jobbsammenheng. 

Selskapslokale med mange muligheter

Gamle Museet kan leies til bryllup, julebord, firmafest, bursdag, bankett og andre små og store selskap. Lokalet har en maks kapasitet på 600 personer, og kan tilpasses etter behov. Vi har erfarne prosjektledere som bistår med planleggingen.

Av menyvalg har man mange muligheter, og kan velge for eksempel en treretter fra en selskapsmeny eller fingermat/tapas. 

Bryllupslokale

Lokalene er lyse, åpne og innredet med blant annet flotte, ruvende lysekroner i taket. Hovedsalen har plass til 50-400 sittende gjester, og i Big Time-salen står scenen som kan brukes til underholdning og kaffeservering utpå kvelden. Her er det også god plass til dansegulv.                                  

Julebord for bedriften

Til julebordet er Gamle Museet et ypperlig valg. Lokalet er stort og romslig, og har en egen sal med scene og dansegulv dersom man ønsker å leie underholdning. Det er også mulig å arrangere temafest på julebordet, med mulighet for bilde- og videoeksponering på de ulike skjermene/lerretene rundt omkring i lokalet. Se komplett teknisk utstyrsliste. 

Firmafest og bankettmiddag

I tillegg til å være et selskapslokale, er Gamle Museet også et konferanselokale som kan leies til halv- og heldagsarrangement. Her kan man arrangere firmafest eller middag etter en konferanse 

Visning og prøvesmaking

Vurderer du Gamle Museet til ditt arrangement? Kom gjerne på en omvisning av lokalene. Vi tilbyr også prøvesmaking av bryllupsmat.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 600 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Gamle Museet Konferanse og Selskapslokaler tar kontakt med deg så snart som mulig