For å forbedre og tilpasse din opplevelse av våre digitale tjenester benytter vi cookies. Om du velger å gå videre på denne websiden godkjenner du bruken av cookies. Les mere

X

Gamle Museet Konferanse og Selskapslokaler

Dronningensgate 4, Oslo

Opptil 700 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Gamle Museet Konferanse og Selskapslokaler

Det prisbelønte bygget som tidligere huset Astrup Fearnley Museet, har nå blitt gjort om til et unikt konferanse, messe og selskapslokale i Oslo. Vi har innredet nesten 2000 m2 av det gamle museet til det som nå huser et av Oslos største selskapslokaler.

Et unikt selskapslokale

Det prisbelønte bygget ble designet for å huse noe av Norges mest verdifulle kunst med navnet Astrup Fearnley Museet. Lokalet er av unik karakter, med 9 meters takhøyde, åpne etasjer og sentral beliggenhet et steinkast fra Oslo S.Gamle Museet er et utleielokale som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter; Konferanser, kick off, bryllup, julebord, messer, kunstutstillinger, motevisninger, konserter/forestillinger, foredrag, og andre arrangementer med eller uten bespisning. Vi har dyktige prosjektledere som tilbyr skreddersydde løsninger etter dine ønsker uavhengig av om det er lite eller stort, privat eller i firma sammenheng. Ta kontakt med oss for tilbud eller en befaring.

Konferansepakker

Gamle Museet kan gi en unik konferanse opplevelse i det prisbelønte bygget som har huset noe av Norges mest verdifulle kunst. Lokalet er på nesten 2000 kvm som passer perfekt dersom du ønsker å ha en parallell konferanse på samme tid, eller ønsker å ha et heldags arrangement med konferanse på dagen som går over til fest etterpå.

Et unikt utstilling- og messelokale

Med et brutto utstillings areal på ca 1200 m2 kan Gamle Museet arrrangere de fleste typer messer og utstillinger. Med direkte inngang for kjøretøy til lokalet, blir det enkelt for arrangør / utstillere å rigge opp og ned.Ved å ha messe / utstilling i Gamle Museet gir man både utstillere og gjester mulighet til å oppleve et annerledes arrangement. Lokalet har det meste av det man trenger på huset - bord, stoler, teknisk utstyr, strømuttak, prosjekteror osv. Med en beliggenheten kun 5 min gange fra Oslo S er det svært enkelt å komme seg til og fra lokalet.
Et vellykket arrangement krever god planlegging og våre prosjektledere har bred erfaring fra arrangementer på Gamle Museet så vel som andre lokaler. Denne erfaring er unik og gjør at du som arrangør er i trygge hender ved et arrangement

Kapasitet
Maks 400 sittende gjester
Maks 700 stående gjester
Fasiliteter
Alkoholservering
Bankterminal
Bar
Barnevogn tillatt i lokale
Behjelpelig med alkohol
Behjelpelig med bartender
Behjelpelig med mat
Behjelpelig med serveringspersonale
Bestikk og tallerken
Dansegulv
Diskotek
Heis
Internett
Kjøkken
Lerret og projektor
Lydanlegg
Lysanlegg
Matservering
Mobil Bar
Parkering (gratis)
Prosjektor
Restaurant
Scene
Skjenkebevilling
Stoler og bord
Tilrettelagt for rullestolbruker
TV
Anledninger
Lokaltype
Beliggenhet

Send forespørsel

Lokalet tar maks 700 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Gamle Museet Konferanse og Selskapslokaler tar kontakt med deg så snart som mulig