Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Ballroom AS

Nedre Vollgate 11, Oslo

Opptil 690 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Ballroom AS

Ballroom utgjør et fleksibelt eventhus som gir dine arrangementer en særpreget ramme enten du har 20, 100 eller 690 gjester. Vi er en arena for møter, konferanser, produktlanseringer, fester, bryllup, julebord, konserter eller klubbkvelder.

Bedrift & Privatfester

I Ballroom kan vi skape stemninger som spenner fra skinnende glamorøst til svingende rocka, kun avhengig av dine ønsker. Lokalet kan ta imot middager for inntil 325 personer, eller arrangementer for inntil 690 gjester.

Planlegg neste Julebord hos oss, og vi er sikre på at dine ansatte vil bli fornøyde.

Manna er et mindre, men lyst, østeninspirert lokale. Her er det intimt og stemningsfullt, et sted hvor man kan senke skuldrene og finne den gode samtalen. Et perfekt sted for jubileum, konfirmasjoner og bursdager.

Bryllup

Vi er gode på bryllups arrangement. Så om du vil kan vi ta hånd om alt fra blomster til underholdning. Vi samarbeider med dyktige blomster og dekorfirmaer samtidig som vi har et stort nettverk i underholdningsbransjen.

Men ønsker du og ordne slikt selv er du hjertelig velkommen til å skape ditt drømmebryllup i vårt stemningsfulle lokalet.

Ballroom huset en gang Hypotekerbanken. Den ærverdige stemningen som preget den gamle banken er bevart. En gammel hvelvdør står her fremdeles. slanke søyler løfter hovedrommet og det verneverdig glasstaket som før beskyttet bankkunder mot vær og vind, danner nå himlingen over dansegulvet. Fotside fløyelsgardiner rammer inn loungeavdelingen. Lokalet har en stor bardisk og flere små flyttbare barer.

Klubb & Konsert

Er du på jakt etter å leie Oslos beste klubbsted? Våre lokaler kan ta opp til 690 gjester og innbyder til klubbkvelder med unik stemning, bra service og spesialtilpasset etter dine behov.

Vi har et stort dansegulv strategisk plassert under det vakre og verneverdige glasstaket, en stor scene som kan bygges etter behov og en unik arkitekt skaper rammer for vellykede arrangementer av alle typer.

Kurs & Konferanser

Ballroom og Manna har det som trengs for å gjøre i stand til foredrag, kurs og konferanser. Og Kick-off er helt ideelt. Kombiner foredrag med en hyggelig fest på kvelden. Hos oss kan du ha alt på et ste.

Sammen med god mat, god service og innbydende arkitektur har Ballroom og Manna en ramme som passer godt til slike arrangement.

Catering

I tillegg til å være et mindre hyggelig lokalet er Manna Ballroom sitt kjøkken. Mannas kokker henter inspirasjon fra hele verden samtidig som rettene er forankret i tradisjonelle, franske mattradisjoner og skapt av gode, økologiske råvarer.

Vi tilbyr catering leveringer til alle typer arrangementer, selv om du ikke kan ha arrengementet hos oss. Kokkene vil sette sammen den menyen du trenger for ditt formål. Du kan velge fingermat eller buffet, og ønsker du selskapsmeny kan du velge en meny bestående av fra tre til fem retter.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 690 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Ballroom AS tar kontakt med deg så snart som mulig