Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Ballroom AS

Nedre Vollgate 11, Oslo

Opptil 690 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Ballroom AS

Ballroom er et eventlokale hvor vi kan skape stemninger som spenner fra skinnende glamorøst til svingende rocka, avhengig av hva som er dine ønsker og behov. Lokalet egner seg til arrangementer som for eksempel til middager for inntil 450 personer, eller til produktlanseringer, fester, konserter, møter, konferanser eller klubb for inntil 690 gjester.

Bedrift & Privatfester

I Ballroom kan vi skape stemninger som spenner fra skinnende glamorøst til svingende rocka, kun avhengig av dine ønsker. Lokalet kan ta imot middager for inntil 325 personer, eller arrangementer for inntil 690 gjester.

Planlegg neste Julebord hos oss, og vi er sikre på at dine ansatte vil bli fornøyde.

Manna er et mindre, men lyst, østeninspirert lokale. Her er det intimt og stemningsfullt, et sted hvor man kan senke skuldrene og finne den gode samtalen. Et perfekt sted for jubileum, konfirmasjoner og bursdager.

Bryllup

Vi er gode på bryllups arrangement. Så om du vil kan vi ta hånd om alt fra blomster til underholdning. Vi samarbeider med dyktige blomster og dekorfirmaer samtidig som vi har et stort nettverk i underholdningsbransjen.

Men ønsker du og ordne slikt selv er du hjertelig velkommen til å skape ditt drømmebryllup i vårt stemningsfulle lokalet.

Ballroom huset en gang Hypotekerbanken. Den ærverdige stemningen som preget den gamle banken er bevart. En gammel hvelvdør står her fremdeles. slanke søyler løfter hovedrommet og det verneverdig glasstaket som før beskyttet bankkunder mot vær og vind, danner nå himlingen over dansegulvet. Fotside fløyelsgardiner rammer inn loungeavdelingen. Lokalet har en stor bardisk og flere små flyttbare barer.

Bankett

Vi tilbyr cateringleveringer til alle typer arrangement. Kokkene vil sette sammen den menyen du trenger for ditt formål.

Klubb & Konsert

Er du på jakt etter å leie Oslos beste klubbsted? Våre lokaler kan ta opp til 690 gjester og innbyder til klubbkvelder med unik stemning, bra service og spesialtilpasset etter dine behov.

Vi har et stort dansegulv strategisk plassert under det vakre og verneverdige glasstaket, en stor scene som kan bygges etter behov og en unik arkitekt skaper rammer for vellykkede arrangementer av alle typer.

Kurs & Konferanser

Ballroom og Manna har det som trengs for å gjøre i stand til foredrag, kurs og konferanser. Og Kick-off er helt ideelt. Kombiner foredrag med en hyggelig fest på kvelden. Hos oss kan du ha alt på et ste.

Skreddersydde opplevelser

Ingen er like, og hos oss bestemmer du og setter sammen hva som passer best for akkurat dere. Vi er stolte og erfarne leverandører av aktiviteter og arrangement for grupper i alle størrelser. Gjennom hele prosessen vil vi følge deg opp med våre erfaringer, slik at du og dine gjester for en minneverdig opplevelse hos oss. 

Mat, Drikke og Catering

Mat og drikke er en stor del av den kulinariske opplevelsen under mange eventer & konferanser. Våre kokker henter inspirasjon for å tilbrede mat skapt av de beste råvarene. Fingermat, buffet eller selskapsmeny er bare noen av mulighetene du har hos oss og vi jobber stadig vekk for å gi deg de beste i drikke opplevelsene.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 690 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Ballroom AS tar kontakt med deg så snart som mulig