Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Smalhans

Ullevålsveien 43, Oslo

Fra 1 til 36 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Smalhans

St. Hanshaugens knutepunkt og hele Oslos nabolagsrestaurant Smalhans ruller inn i sitt sjette år i drift i 2018. Restauranten er for mange selve symbolet på en moderne nabolagsrestaurant, noe som også Michelin-guidenfikk med seg da de skjenket stedet bemerkelsen «Bib Gourmand» tilbake i 2015. Selve navnet Smalhans betyr mager, avledet av det nederlandske ordet for fattigdom «smaalhans», men ironisk nok så er størrelsen på porsjonene og den varme gjestfriheten nok til å holde liv i en hel armé.

På Smalhans vil du få en litt annen opplevelse enn den du er vant med. Du vil ikke finne en standard tre-, syv- eller tiretters meny eller vinmeny, her ønsker vi en mer sosial servering. Det vil si at maten anrettes på fat eller skåler og sendes rundt bordet. Maten blir altså ikke servert som vanlige tallerkenretter, men kommer servert fortløpende i et passende tempo fra kjøkkenet.
Vi vil til enhver tid bruke de beste og ferskeste råvarene som er tilgjengelig, og dette betyr at vi har en ny meny hver dag. Hvis det er allergier eller andre spesielle behov er det fint om vi får beskjed om dette i forkant.
Ved selskap med åtte personer eller flere ønsker vi å ta matbestilling to dager i forveien, der selskapet blir enige om en felles meny. Dere kan også bestille drikke på forhånd om dere ønsker.

Send forespørsel

Lokalet tar min. 1 og maks 36 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Smalhans tar kontakt med deg så snart som mulig