Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Hydrogenfabrikken - Visningshall

Øraveien 2, Gamle Fredrikstad

Opptil 400 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Hydrogenfabrikken - Visningshall

Trolig fylkets flotteste visningsrom. Hydrogenfabrikkens visningshall med sine 510 kvm og 15 meters takhøyde er helt unik og vil garantert begeistre besøkende. Hallen egner seg godt til ulike type arrangementer, Kick-offs  konferanser, firmafester, markeringer, banketter, middager, messer, kick-offs, utstillinger, konserter, kurs, seminarer, motevisninger, teambuilding m.m.

Den over 100 år gamle og ærverdige Hydrogenfabrikken ligger like ved vakre gamlebyen i Fredrikstad. Hydrogenfabrikken var opprinnelig en fabrikkhall hvorav det ble produsert hydrogen til framstilling av matfett. I 2012 ble hele bygget totalrenovert og delt inn i 2 enheter. En visningshall på over 500 kvm og en utleiedel som nå huser aktører innen innovasjon, design og kreativ næring.

Hydrogenfabrikken med sin industrihistorie, størrelse og karakteristiske utforming er helt unik i fylket. Med takhøyde på over 15 meter, vindusrekker i taket for naturlig overlys, store vindusflater på over 5 meter i høyden som strekker seg langsetter hele hovedfasaden, synlige innvendige tak konstruksjoner og en enorm traverskran er noen av elementene som møter besøkende i denne imponerende hallen. En hall som garantert vil skape stemning og sette en utradisjonell ramme rundt arrangementet deres.

Visningshallen er beregnet for  ca 450 personer ved stående mingling, sittende til middag er det plass til 200 gjester og ved konferanse opp til 400 personer. Ved utleie følger det med bord, stoler samt. servise til 200 gjester. 10stk sceneelemter hver på 100x200cm, trådløs mikrofon, høytaleranlegg,  2stk automatiserte lerreter og projekter av meget høy kvalitet. Visningshallen er tilpasset rullestolbrukere med heis på baksiden. I tillegg til dette er det et stort grøntareal foran bygget og godt med gratis parkeringsplasser for besøkende som kommer med bil og buss.

Bølgen Catering er hovedleverandør av mat og drikke til Hydrogenfabrikken og kan levere det meste av mat, alt fra enkle menyer til gourmet måltider samt. serveringspersonale til alle typer arrangementer.

Hjertelig velkommen til en unik opplevelse på Hydrogenfabrikken Fredrikstad!

Send forespørsel

Lokalet tar maks 400 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Hydrogenfabrikken - Visningshall tar kontakt med deg så snart som mulig