Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medierMer info

Syltøy grendalag

Hølmavegen 26, Fjell

Opptil 80 gjester

Utleier tilbyr mat

Utleier tilbyr drikke

Medbrakt mat tillatt

Medbrakt drikke tillatt

Syltøy grendalag

Våre lokaler har plass til å dekke til 80 personer. Her finner du bord, stoler og dekketøy. Vi har gode parkeringsmuligheter, scene, eget kjøkken og flere toaletter. Lokalet helt vest i havgapet er gamle Syltøy skule, gymsalen og kafè. Både salen og kafèen er pusset opp i senere tid. Alt er på et plan, her er ingen trapper. 

Du finn oss i Hølmavegen 26, ca. 33 km frå Bergen.

Dette inngår i leiga: Gode parkeringsmoglegheiter, forsamlingslokale, kjøkken, garderobar og uteområde, stolar og bord pluss kjøkkenutstyr med servise til ca. 80 gjestar, oppvaskmaskin og stort kjøleskap, utstyr til reingjering, toalett og garderobar, fibernett og lydanlegg.

Tilgang til kopimaskin/skrivar og projektor etter avtale.

Klokkesletta for leigeperioden kan justerast etter avtale så lenge lokala er ledige og vi unngår konflikt med andre som har reservert. I slike tilfelle er vi fleksible i forhold til leigeperioden.

Støttemedlemmer som har hatt medlemskap i minimum 2 år, får 30 % avslag.

Frist for betaling er 3 dagar før leigedato. Frist for avbestilling er minimum 1 veke før leiedato.

Ansvarleg leigetakar må vere fylt 20 år og vere til stades så lenge lokala er i bruk. Følg oppslag og instruksar i lokala, og pass på at rømningsvegar ikkje er blokkerte.

Opprydding og reingjering av lokala skal utførast av leigetakar. Manglande eller ufullstendig reingjering medfører ekstra leigepris på kr. 800.

Vi ber om at vedlagte sjekkliste blir brukt og signert både før og etter leigeperioden som ein ekstra sikkerheit og garanti for begge partar.

Røyking er berre tillatt på utsida av lokalet. Bruk tilvist område og vis omsyn.

Send forespørsel

Lokalet tar maks 80 gjester

< Tilbake

< Tilbake

Vennligst
vent

Takk for henvendelsen din, Syltøy grendalag tar kontakt med deg så snart som mulig